Palvelut

SINDBAD AASTA ÖÖHÖN 

A-laituri: Merenpuoleinen laiturialue, maalaituri. A-laiturilla sijaitsevat septin tyhjennys (Helsingin kaupungin), grillimaja, metalli- ja puutyöpaja, varastokopit sekä kontti, jossa ovat jäteöljyn ja pilssivesien tyhjennyspisteet sekä maalijäteastiat.

Akut: Käytetyt akut voi tuoda A-laiturilla olevaan punaiseen konttiin, mutta suositeltavaa on viedä akku itse kierrätykseen (esim. Itämerenkatu 21 tai etsi lähin osoitteesta www.akkukierratyspb.fi)

Autot: Laiturialueet toimivat ajoneuvojen parkkipaikkana. Älä pölytä, aja maltillisesti!

Avaimet: Jäsen voi lunastaa yhden avaimen toimistosta panttia vastaan. Avain sopii portteihin, saunaan ja mastonosturiin. Liukuportit toimivat avaimella, kaukosäätimellä tai puhelimella. Portin käyttö puhelimella edellyttääjäsenen puhelinnumeron rekisteröintiä seuran jäsenrekisteriin toimistolla. Avaimia ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Avaimet on palautettava, kun eroaa seurasta. Avainten hinnat löytyvät hinnastosta

B-laituri: kerhotalon edessä oleva kelluva laituri

Blot-juhla: Helmikuun alussa, Venemessujen aikoihin järjestettävä iltajuhla, jossa on ohjelmaa, ruokaa ja tanssia. Blot syntyi korvaamaan pikkujoulut. Nimi juontaa viikinkien blót-uhrijuhlaan.

C-laituri: kerhotalon edessä oleva kelluva laituri

D-laituri: kivilaituri Vattuniemenkadun varressa

Elisaari: Helsingin kaupungin ulkoilualue (59°58,7' P, 23°54,6' I), jossa vietetään yhteistä juhannusjuhlaa saunoen ja grillaten. Yksi alueen grillikatoksista on nimetty Sindbadin mukaan.

Eskaaderi: keväisin järjestetty yhteinen veneretki

Grillikatokset: A–laiturilla on grillimaja, josta käytetään nimeä Ryskä. B-laiturin edessä on toinen grillikatos, jonka nimi on OHO! Molemmilta laiturialueilta löytyy myös kaasugrilli.

Hakemukset: Jäseneksi haetaan lomakkeella. Sekä venepaikka että telakointipaikka haetaan joka kausi omalla lomakkeellaan. Kaikki hakemuslomakkeet löytyvät kotisivulta ja toimistolta.

Hallitus: Seuran taloutta ja toimintaa johtaa johtokunta, johon kuuluu kommodori, varakommodori, kahdeksan varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Jäsenet valitaan syyskokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.   

Hiekkapuhallus: On kielletty. Katso vaihtoehtoisen puhallustavan ohje nettisivuilta.

Hinnasto: Sindbad on Helsingin kaupungin vuokralainen ja hinnasto pohjautuu kaupungin asettamiin venepaikka- ja telakointihintoihin. Hinnasto löytyy kotisivulta. Talousarvio ja maksut vahvistetaan syyskokouksessa.

Historia: Sindbad on perustettu vuonna 1965. Seuran perustamisesta ja vaiheista kerrotaan kotisivulla.

Johtokunta: Seuran taloutta ja toimintaa johtaa johtokunta, johon kuuluu kommodori, varakommodori, kahdeksan varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Jäsenet valitaan syyskokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Juhannus: Yhteistä juhannusta vietetään niin Elisaaressa (59°58,7' P, 23°54,6' I, Helsingin kaupungin ulkoilualue) kuin A-laiturillakin. Yksi Elisaaren grillikatoksista on nimetty Sindbadin mukaan. Ohjelmaan kuuluu perinteisesti sauna ja grillaus.

Juhlat: Sindbadilla on kaksi vuosittaista juhlaa, helmikuun Blot-juhla ja syyskuun laiturijuhla.

Juniorijäsen: Alle 18-vuotias voi anoa juniorijäsenyyttä. Kymmenen vuotta juniorijäsenenä ollut voi anoa varsinaiseksi jäseneksi, jolloin liittymismaksu on puolet täydestä hinnasta.

Jäsenyys: seuran jäsen voi olla varsinainen jäsen, juniorijäsen tai perhejäsen.

Jäsenkortti: Sindbadin jäsenkortti on voimassa kaksi vuotta kerrallaan. Kortin voi noutaa toimistolta. Esittämällä kortin jäsen saa alennusta kerhoravintolasta. Alennus koskee vain jäseniä. Alennusta kannattaa myös kysyä alueen veneilytarvikeliikkeistä.

Jäsenmaksu: Varsinainen jäsen sekä perhe- ja juniorijäsen maksavat kerran vuodessa (tammikuussa) jäsenmaksun, jonka määrä hyväksytään syyskokouksessa. Aiemmin oli voimassa sääntö, jonka mukaan 20 vuotta varsinaisena jäsenenä ollut vapautettiin maksusta. Vapautuksen saaneet eivät maksa vuosijäsenmaksua.

Jäsenmäärä: Sindbadilla on noin 440 jäsentä.

Jäsentiedote: lähetetään noin neljä kertaa vuodessa joko sähköpostilla tai erikseen pyydettäessä paperisena postissa.

Jäsenyys: seuran jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö sääntöjen 3 § ja 4 § mukaisesti.

Jätehuolto: satamassa on jätelajittelu muoville, metallille, lasille ja ongelmajätteille. Sekajäteastiaan laitetaan muut jätteet. On suositeltavaa viedä lasi, paperi, pahvi ja metalli yleisiin kierrätyspisteisiin. A-laiturin ajoväylän varrella on astiat myrkkymaalijätteitä (purkit, telat ja siveltimet) ja öljyjätteitä (tyhjiin valutetut öljy- ja polttoainesuodattimet, öljyiset rätit ja imeytysmateriaalit) varten. Tyhjät öljykanisterit laitetaan sekajäteastiaan. A-laiturin kontissa on säiliöt käytetylle öljylle sekä pilssivesille ja jäähdytysnesteille. Akut voi jättää konttiin.

Jätehuoltosuunnitelma, jäteohje: löytyy kotisivulta.

Jätemaksu: vesi- ja jätemaksu määrätään vuosittain.

Jäteöljy: keräyspiste sijaitsee punaisessa kontissa A-laiturilla.

Kahvila-ravintola: Telakka toimii kerhotalon alakerrassa ja piha-alueella Sindbadin vuokralaisena, itsenäisenä yrityksenä. Jäsenet saavat alennusta hinnoista.  bistrotelakka.fi

Katsastus: Kaikki seuran venerekisterissä olevat veneet on katsastettava joka vuosi 15.6. mennessä. Katsastuspäivät ovat tiistai ja torstai klo 18.00–20.00. Vain varsinaisen jäsenen katsastettu, vakuutettu ja seuran venerekisteriin merkitty vene oikeuttaa laituripaikkaan ja seuran lipun käyttöön. Lue lisää katsastuksesta. Katsastukselle voi laittaa viestiä osoitteeseen: katsastus (at)pursiseurasindbad.fi

Kerhotalo: rakennuksessa on toimisto ja kokoushuone (2. kerros), sauna sekä vuokralaisena ravintolayrittäjä.

Kilpailut: Seuralla on kaksi purjehduskisaa: "Noin kolme kertaa Pihlajasaaren ympäri" syyskuun ensimmäisenä lauantaina sekä takaa-ajokisa keväällä.

Kokoushuoneen vuokraus: kerhotalon yläkerrassa sijaitsevaa tilaa vuokrataan jäsenille. Kokoushuoneessa on dataheitin, valkokangas, fläppitaulu ja wlan-yhteys.

Kommodori: toimii johtokunnan puheenjohtajana ja hänet valitaan syyskokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Koulutus: Tapahtuu Pajalahden veneilykoulun muodossa, joka on kahdeksan Lauttasaarelaisseuran yhteishanke. Ohjelma julkaistaan joulukuussa veneilykoulun omilla nettisivuilla: PaVe.fi. Tarjonta on tarkoitettu jäsenille.

Laituripaikka: Satamakapteeni osoittaa veneelle paikan. Venepaikka-anomus tehdään vuosittain. Vain varsinaisen jäsenen katsastettu, vakuutettu ja seuran venerekisteriin merkitty vene oikeuttaa laituripaikkaan ja seuran lipun käyttöön. Jos vene myydään, paikka ei siirry uudelle omistajalle. Paikkajaossa etusijalla ovat pisimpään seuran jäsenenä olleet.

Lapset: alle 18-vuotias voi liittyä juniorijäseneksi.

Liittyminen jäseneksi: Johtokunta haastattelee ja hyväksyy jäsenet. Hakemuspohja löytyy kotisivulta ja toimistolta. Liittyvä jäsen maksaa liittymismaksun. Venepaikka anotaan erikseen.

Liittymismaksu: jäseneksi hyväksytty maksaa liittymismaksun (kts hinnasto)

Lippu: Pursiseuran lipun käyttöoikeus on seuran jäsenellä seuraan rekisteröidyssä katsastetussa veneessä. Lippuja ja viirejä voi ostaa toimistosta aukioloaikana (torstaisin 17–18).

Lipunnosto: suoritetaan vesillelaskun jälkeisenä sunnuntaina klo.1200 kerhotalon terassilla.

Liputussääntö: löytyy kotisivulta.

Luiska: kaupungin alueella oleva luiska on kaikkien vapaasti käytettävissä.

Lomakkeet: Jäseneksi haetaan lomakkeella. Sekä venepaikka että telakointipaikka haetaan joka kausi omalla lomakkeellaan. Kaikki hakemuslomakkeet löytyvät kotisivulta ja toimistolta.

Maksumuistutus: maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus, josta voi seurata myös muistutusmaksu.

Maksuvaikeus: Jäsenmaksun laiminlyönti on sama kuin eroilmoitus. Laituri- tai telakointimaksun laiminlyöneelle ei osoiteta laituri- eikä telakkapaikkaa eikä venettä nosteta tai lasketa seuran toimesta.  Mikäli jäsenellä on maksuvaikeuksia, voi maksuohjelmasta kuitenkin neuvotella seuran kanssa. 

Mastonosturi: Sindbadin jäsenten lisäksi mastonosturia käyttävät myös SMK:n jäsenet. Vaijeri on lukittu, jäsenavain sopii lukkoon. Postilaatikossa on turvavaljaat kiipeämistä varten. Tutustu ja noudata ohjeita. Mastonosturin käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Mastot: Mastot säilytetään telineissä. Maston kuljettamiseen on käytettävissä kärry.

Nosto: Veneiden yhteisnosto järjestetään seuran toimesta syksyllä. Omatoiminen nosto on ilmoitettava satamakapteenille, joka osoittaa telakointipaikan.

OHO!: B-laiturin vieressä sijaitseva grillimaja, joka on kaikkien jäsenten käytettävissä.

Ongelmajäte (Vaarallinen jäte): A-laiturin ajoväylän varrella on astiat myrkkymaalijätteitä (purkit, telat ja siveltimet) ja öljyjätteitä (tyhjiin valutetut öljy- ja polttoainesuodattimet, öljyiset rätit ja imeytysmateriaalit) varten. Tyhjät öljykanisterit laitetaan sekajäteastiaan. A-laiturin kontissa on säiliöt käytetylle öljylle sekä pilssivesille ja jäähdytysnesteille. Akut voi jättää konttiin.

Paja: A-laiturilla sijaitsee kaikkien käytössä oleva metallityöpaja.

Pajalahden veneilykoulu: On kahdeksan lauttasaarelaisseuran yhteishanke, joka järjestää kursseja ja esitelmätilaisuuksia. Ohjelma julkaistaan joulukuussa veneilykoulun omilla nettisivuilla: PaVe.fi. Tarjonta on tarkoitettu jäsenille.

Parkkipaikat: ajoneuvot voi pysäköidä kerhon alueelle.

Perhejäsen: Perhejäseneksi hyväksytään anomuksesta varsinaisen jäsenen puoliso tai avopuoliso. Alle 18-vuotiaat lapset ovat juniorijäseniä.

Peruskatsastus: Suoritetaan viiden vuoden välein ja siihen sisältyy aina runkokatsastus aluksen ollessa ylhäällä. Peruskatsastus pitää suorittaa myös silloin, kun vene siirtyy Sindbadin lipun alle.

Pihlajasaarikisa: Perinteinen "Noin kolme kertaa Pihlajasaaren ympäri" purjehduskilpailu järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Luokkia on kaksi, Finnrating ja teräsveneet.

Pikkulaiturit: B-, C- ja D-laiturien epävirallinen nimitys.

Porttiavain: Liukuportteihin sopivan kaukosäätimen voi lunastaa panttia vastaan, mikäli niitä on vapaana. Katso myös kohta avaimet. Portti toimii myös puhelimella. Portin käyttö puhelimella edellyttää jäsenen puhelinnumeron rekisteröintiä toimistolla seuran jäsenrekisteriin.

Pukkitalkoot: Järjestetään keväällä veneiden vesillelaskua seuraavana keskiviikkoiltana ja syksyllä yhteisnostoa edeltävänä keskiviikkona. Talkoissa venetelineet siirretään sopivalle paikalle ja siivotaan telakointialue. Jokaisen yhteisnostoon tai -laskuun osallistuvan tulee osallistua myös pukkitalkoisiin.

Puutyöverstas: On A-laiturilla sijaitseva kaikkien seuran jäsenten yhteinen työtila veneilyharrastukseen liittyvissä töissä. Verstaan säännöt löytyvät kotisivuilta.

Purjehduskilpailut: Seuralla on kaksi kisaa: "Noin kolme kertaa Pihlajasaaren ympäri" syyskuun ensimmäisenä lauantaina sekä takaa-ajokisa keväällä.

Ravintola Telakka: Toimii kerhotalon alakerrassa ja piha-alueella Sindbadin vuokralaisena, itsenäisenä yrityksenä. Varsinaiset jäsenet saavat alennusta hinnoista. www.bistrotelakka.fi

Ryskä: A-laiturilla sijaitseva grillimaja, joka on kaikkien jäsenten käytettävissä.

Sammuttimien tarkastus: Järjestetään keväisin seuran alueella. Jokainen maksaa itse tarkastuksen. Katsastusvarusteisiin pakollisena kuuluvan sammuttimen voi katsastaa muuallakin.

Satama: Sindbadin satama (60°09,17'N  24°53,24'E) käsittää A-, B-, C- ja D-laiturit sekä telakointialueet.

Satamakapteeni: Jakaa vene- ja telakointipaikat sekä vastaa satamatoiminnoista, kuten sähkö-, vesi- ja jäteasioista. Satamakapteeneja on yhteensä neljä. Jos et tiedä – kysy satamakapteenilta.

Satamaohjesääntö: löytyy kotisivulta ja toimistolta.

Sauna: Sauna sijaitsee kerhotalon päädyssä ja on maksutta jäsenten käytettävissä. Oven ulkopuolella lokerossa on varauskirja. Saunassa on aamulla naisten ja miesten suihkuvuorot, ajat löytyvät saunan ovesta.

Septityhjennys: A-laiturilla lähellä luiskaa sijaitsee Helsingin kaupungin septityhjennyslaite, mastotelineen vieressä.

Some: Melkein kuin talkoot, mutta ei ihan. Pursiseura Sindbadin facebook-ryhmään voivat liittyä jäsenet ja heidän perheenjäsenensä. Ryhmä on tarkoitettu vapaamuotoiseen keskusteluun ja kommentointiin.

Soodapuhallus: On kielletty kaikilla telakointialueilla! Katso vaihtoehtoisen puhallustavan ohje nettisivuilta.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry: Sindbad on lajiliiton jäsen ja maksaa jäsenistään liiton määräämän maksun. Liiton tarjoamat edut, kts. www.spv.fi

Syysjuhla: järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna "Noin kolme kertaa Pihlajasaaren ympäri" - kilpailun jälkeen.

Syyskokous: Seuran toinen varsinainen kokous pidetään marraskuun aikana. Syyskokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma, vahvistetaan maksut ja talousarvio sekä valitaan johtokuntaan erovuoroisten jäsenten tilalle uudet jäsenet.

Sähkö: A-laiturilla on venekohtaiset pistokkeet ja sähkö maksetaan kulutuksen mukaan. B-, C- ja D-laitureilla sähköstä maksetaan vuosimaksu ja sähkölämmittimien käyttö on kielletty.

Sähköpostiosoitteet: Toimiston sähköpostiosoite on toimisto@pursiseurasindbad.fi. Katsastuksen sähköposti on: katsastus@pursiseurasindbad.fi

Säännöt: seuran toimintaa ohjaavat säännöt, jotka löytyvät kotisivulta ja toimistolta.

Talkoot: Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan ja talkoisiin. Palkattuja toimihenkilöitä ei ole - lukuun ottamatta osa-aikaista taloudenhoitajaa. Talkoissa tutustut muihin jäseniin, saat apua ja neuvoja sekä vaikutat omalta osaltasi siihen, että seuran kustannukset pysyvät kohtuullisina. Talkoot korvaavat monin verroin kaiken digin ja somen, joten tule mukaan toimintaan ja ole läsnä.

Taloudenhoitaja: On tavattavissa toimistolla sen aukioloaikana. Taloudenhoitaja vastaa mm. laskutuksesta ja jäsenrekisteristä.

Talvisäilytys: Veneiden telakointi maissa on sallittu 15.9. - 10.6. välisenä aikana. Telakointianomus täytetään vuosittain, myös siinä tapauksessa, että vene talvehtii vedessä. Satamakapteeni osoittaa veneelle paikan. Mastot säilytetään mastotelineessä. Katso myös hinnoittelu ja nostot.

Tapahtumat: Vakiintuneita tapahtumia ovat Blot-juhla, lipunnosto, tavaratori, juhannus Elisaaressa, Pihlajasaari-kisa sekä laiturijuhlat. Keväisin on järjestetty eskaaderi sekä takaa-ajokisa.

Tavaratori: venetarvikkeiden kirpputori järjestetään toukokuussa vesillelaskun aikoihin.

Telakointi: Veneiden telakointi maissa on sallittu 15.9. - 10.6. välisenä aikana. Telakointianomus täytetään vuosittain, myös siinä tapauksessa, että vene talvehtii vedessä. Satamakapteeni osoittaa veneelle paikan. Mastot säilytetään mastotelineessä. Katso myös hinnoittelu ja nostot.

Telineet: Veneiden telakointi- ja peitetelineet säilytetään niille osoitetuissa paikoissa. Telineiden on oltava purettavia tai kokoon taittuvia ja helposti siirrettäviä. Telineet siirretään pukkitalkoissa. Omien nostojen ja laskujen osalta, jokainen välittömästi huolehtii itse telineet satamakapteenin osoittamaan paikkaan.

Tiedotus: Seuran asioista tiedotetaan kotisivulla sekä noin neljä kertaa vuodessa jäsentiedotteella, joka lähetetään joko sähköpostilla tai tavallisella postilla.

Toimisto: sijaitsee kerhotalon 2. kerroksessa ja on auki torstaisin kello 17–18.

Tulityöt: Pidä huoli siitä, että luvat ovat kunnossa ennen tulitöihin ryhtymistä. Tulityöohje löytyy kotisivuilta ja tulityölupa tulee anoa satamakapteeneilta ennen töiden aloittamista. 

Uusi satama: Jo jonkin (n. 20 vuotta) aikaa vireillä ollut hanke, jossa vielä hetki menee (arviolta n. 10 vuotta). Vaikuttaa niin laituripaikkoihin kuin telakointimahdollisuuksiinkin.

Vajat: A-laiturilla on neljä varastovajaa, josta voi vuokrata tilaa.

Vakuutus: vain varsinaisen jäsenen katsastettu, vakuutettu ja venerekisteriin merkitty vene oikeuttaa laituripaikkaan ja seuran lipun käyttöön.

Vapaajäsen: On jäsenmaksusta vapautettu varsinainen jäsen. Uusia vapaajäsenyyksiä ei ole myönnetty sääntömuutoksen jälkeen.

Vaarallinen jäte (Ongelmajäte): A-laiturin ajoväylän varrella on astiat myrkkymaalijätteitä (purkit, telat ja siveltimet) ja öljyjätteitä (tyhjiin valutetut öljy- ja polttoainesuodattimet, öljyiset rätit ja imeytysmateriaalit) varten. Tyhjät öljykanisterit laitetaan sekajäteastiaan. A-laiturin kontissa on säiliöt käytetylle öljylle sekä pilssivesille ja jäähdytysnesteille. Akut voi jättää konttiin.

Varsinainen kokous: Sääntöjen 9§ mukaan seuran varsinaisia kokouksia pidetään vuosittain kaksi, vuosikokous ja syyskokous. Vuosikokouksessa esitetään vuosikertomus tileineen, tili/toiminnantarkastajien antama lausunto, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnan jäsenille ja muille vastuuvelvollisille. Syyskokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma, vahvistetaan maksut ja talousarvio sekä valitaan johtokuntaan erovuoroisten jäsenten tilalle uudet jäsenet.

Veneen myynti: On ilmoitettava välittömästi sähköpostilla toimistoon, jotta vene poistetaan Sindbadin venerekisteristä. Mikäli vene jää seuraan, ei jäsenyys tai laituripaikka siirry veneen mukana. Kts. myös venepaikka.

Veneluiska: sijaitsee seuran alueen ulkopuolella laiturialueiden välissä ja on kaikkien vapaasti käytettävissä.

Venemäärä: Sindbadissa on noin 180 venettä.

Venepaikka: Satamakapteeni osoittaa veneelle paikan. Venepaikka-anomus tehdään vuosittain. Vain varsinaisen jäsenen katsastettu, vakuutettu ja seuran venerekisteriin merkitty vene oikeuttaa laituripaikkaan ja seuran lipun käyttöön. Jos vene myydään, paikka ei siirry uudelle omistajalle. Paikkajaossa etusijalla ovat pisimpään seuran jäsenenä olleet.

Venerekisteri: Venerekisteri on Traficomin ylläpitämä, pakollinen rekisteri. Kaikki vähintään 5,5 metriä pitkät purje- ja moottoriveneet on rekisteröitävä. Samoin moottoriteholtaan yli 20 hevosvoiman veneet. Vain varsinaisen jäsenen katsastettu, vakuutettu ja seuran venerekisteriin merkitty vene oikeuttaa laituripaikkaan ja seuran lipun käyttöön. Sindbad ylläpitää kerhon venerekisteriä osana SPV:n venerekisteriä.

Vesi: vesimaksu; vesi- ja jätemaksu maksetaan vuosittain, kts hinnasto

Vesillelasku: Järjestetään keväällä seuran toimesta. Veneen voi laskea veteen myös omatoimisesti.

Vesiltä nosto: Järjestetään syksyllä seuran toimesta. Omatoimisesta veneen nostosta on ilmoitettava satamakapteenille, joka osoittaa telakointipaikan.

Vierasvenepaikka: Seura ei tarjoa vieraspaikkoja kuin poikkeustapauksissa. Asiasta sovitaan satamakapteenin kanssa. Tämä koskee myös niitä seuran jäseniä, joilla ei ole laituripaikkaa seurassa.

Vuoden Sindbadilainen: Nimetään seuran hyväksi tehdystä työstä. Valinta julkistetaan vuosikokouksessa keväällä.

Vuosikokous: Pidetään helmikuun 15. päivän ja maaliskuun 15. päivän välisenä aikana. Vuosikokouksessa esitetään vuosikertomus tileineen, tili/toiminnantarkastajien antama lausunto, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnan jäsenille ja muille vastuuvelvollisille. Syyskokous pidetään marraskuussa. Katso Varsinainen kokous.

Yhdistyksen säännöt: löytyvät kotisivulta ja toimistolta.

Yhteystiedot: Osoite Vattuniemenranta 5, 00210 Helsinki, puhelin toimistoon 050 4649 219 (torstaisin klo 17 - 18), sähköposti: toimisto@pursiseurasindbad.fi, kotisivu: www.pursiseurasindbad.fi

Yleiskokous: Eli vuosikokous pidetään helmikuun 15. päivän ja maaliskuun 15. päivän välisenä aikana. Syyskokous pidetään marraskuussa. Kts. Varsinainen kokous.